Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek, olvasnivalók - vírusirtók képes leírás - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu
részletek »

Cikkek, olvasnivalók - vírusirtók - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Cikkek, olvasnivalók - vírusirtók
Keresés
Találatok száma - 18 db
A trójai programokról

A trójai programokról

A trójai programok elleni védekezés fontos, mert ezen szoftverek használata manapság igen elterjedt a hackerek és crackerek köreiben. Igaz, a legtöbb vírusirtó képes észleni őket, ennek ellenére a hatásos védelem érdekében nem árt, ha tisztában vagyunk a fogalommal. Ezért lehet érdemes elolvasni ezt a cikket.

A vírusokról

A vírusokról

A számítógépes vírusok működése hasonlít az élővilágban megfigyelhető vírus viselkedéséhez, mely az élő sejtekbe hatol be, hogy önmaga másolatait előállíthassa. Ha egy számítógépes vírus kerül egy másik programba, akkor ezt fertőződésnek nevezzük. A vírus csupán egyike a rosszindulatú szoftverek (malware) számos típusának...

Antivírus blog

Antivírus blog

Antivírus blog - a vírusok varázslatos világa. Vírus, kémprogram, rootkit? Tudja meg, hogy kerülje el őket, vagy mit tegyen, ha megfertőződött számítógépe. Eérdekességek, esetek, hírek, részletek, képek, vélemények a hazai és külföldi vírustámadásokról, számítógépeink biztonságáról.

Átalakuló weboldallal lopnak adatokat

Átalakuló weboldallal lopnak adatokat

Átalakuló weboldallal lophatnak adatokat - A Firefox egyik vezető fejlesztője újfajta támadási lehetőségre hívja fel a figyelmet. A támadó először beeteti a felhasználót, és csak később tereli hamis weboldalra. A böngésző kiszűrheti a hamis weboldalakat.

Bitport - biztonság

Bitport - biztonság

A Bitport üzleti infokommunikációs portál célja, hogy a gazdasági élet szereplőinek - legyenek azok nagyvállalatok, kormányzati szervezetek döntéshozói, vagy éppen kisvállalkozók - közérthető formában vigyen hírt az IT-ben rejlő lehetőségekről.

Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF

Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF

Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF - Az elterjedt dokumentumformátum specifikációja lehetővé teszi idegen programok futtatását a PDF-olvasókban. A szakemberek online olvasóprogramokat ajánlanak.

Biztonságos internet

Biztonságos internet

A CERT-Hungary Központ kiemelt feladatának tekinti az Internet magyarországi felhasználóinak biztonsági tudatosságának fokozását és az Internet biztonságos használatának elősegítését, ezért indította el a biztonságosinternet.hu portált. A biztonságosinternet portálon közzétett információk magyar változata a német BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) szervezet és a Puskás Tivadar Közalapítvány által üzemeltetett CERT-Hungary Központ kooperációjának eredményeként jött létre.

Biztonságportál

Biztonságportál

A hatásos vírusvédelem egyik alapja, hogy a legfrissebb biztonságtechnológiai eseményekre a lehető leggyorsabban kell reagálni. Gyakran létfontosságú lehet, hogy időben értesüljünk például egy vírusirtó motor hiányosságáról, vagy egy új vírus megjelenéséről. A Biztonságportál rendszeres látogatásával erre adódik lehetőségünk.

Index - Vírusirtók a város felett

Index - Vírusirtók a város felett

Inxex - Tech - Vírusirtók a város felett - Az Eset pozsonyi központjában a szakértők érthetetlen karaktersorozatból olvassák ki, hogy melyik vírus milyen károkat okoz. Tanulmányúton jártunk a vállalatnál.

Hirdetés
IT biztonságról érthetően

IT biztonságról érthetően

Ezzel a weboldallal segítséget szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik mindennapjaik során szoros kapcsoltba kerültek a számítógép és az Internet használatával, és akár ismerős vagy a sajtó révén próbáltak tájékozódni, avagy rosszabb esetben talán saját maguk kárán tapasztalták meg az Internet veszélyeit.

Kik a hackerek?

Kik a hackerek?

Kik azok a hackerek, mivel foglalkoznak, és milyen célból? Kit nevezünk script kiddie -nek? Mi a vírus, és mit jelent a 'trójai program' kifejezés? Ezekkel az érdekes és fontos témákkal foglalkozik ez a cikk.

Mi a vírusirtó?

Mi a vírusirtó?

Mi a vírusirtó? Többek között erre a kérdésre ad választ ez a cikk, valamint bemutatja a vírusirtók működésének alapelveit, típusait. Érdekes olvasmány lehet kezdő és akár haladó felhasználók számára is.

Online vírusirtás - Kockablog

Online vírusirtás - Kockablog

Mik azok az online vírusirtók? Hogyan működnek? Milyen előnyökkel és milyen hátrányokkal járhat a használatuk? Ezekre a fontos kérdésekre kaphatunk választ a blogbejegyzésből, valamint megismerkedhetünk néhány online vírusirtóval.

PC World Online - Biztonság

PC World Online - Biztonság

A PC World Online biztonság rovatában értesülhetünk a legújabb védelmi rendszerek megjelenéséről, a legfrissebb vírusok terjedéséről, a neves vírusirtó minősítők legújabb tesztjeinek eredményeiről, érdekességekről és egyéb fontos dolgokról.

Vállalati adatvédelem oktató videó

Vállalati adatvédelem oktató videó

Az oldal célja, hogy minden kkv tudatában legyen annak, hogy milyen veszélyek leselkednek hálózatára illetve a hálózat munkaállomásain és szerverein tárolt kritikus adataira. Pld. hogyan fogadnánk, ha pályázati anyagunk a konkurencia kezébe kerülne? Természetesen magasabb szintű felkészültséget igényel a mai, rafinált behatolásokkal, visszaélésekkel szemben fellépni. Jó hír, hogy ezt a szintű biztonsági felkészültséget nem csak a nagyvállalatok, de már a kkv-k is megengedhetik maguknak. A vallalati-biztonsag.hu webhelyen található videó anyagok és védelmi rendszer segítségével megelőzhető a vállalati adatlopás, adatvesztés, adatszivárgás.

Vírus Híradó

Vírus Híradó

Vírus Híradó - naprakész hírek az informatikai biztonság világából, gyakorlati tanácsok a vírusok, férgek, trójaiak, kémprogramok és egyéb számítógépes kártevők és kéretlen levelek elleni védekezéshez.

Víruskommandó

Víruskommandó

Elvesztél a vírusirtók tengerében vagy nem úgy működik a vírusirtód, mint kellene? Bizonytalan vagy? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, látogasd meg a VírusKommandó blogot! Vírusirtók titkai, megoldások, tippek, tudásbázis.

Tuti menü