Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fizetős vírusírtók képes leírás - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu
részletek »

Fizetős vírusírtók - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Fizetős vírusírtók
Keresés
Találatok száma - 24 db
Agnitum Outpost

Agnitum Outpost

Az Agnitum magyar nyelvű oldalán megismerhetjük, összehasonlíthatjuk, kipróbálhatjuk és meg is vásárolhatjuk az aktuális védelmi rendszereket, vírusirtókat, tűzfalakat. Magánszemélyek és óriásvállalatok egyaránt megtalálhatják azt a megoldást, amellyel informatikai rendszereiket a lehető legnagyobb biztonságban tudhatják.

Avast!

Avast!

Amennyiben az Avast! ingyenes vírusirtó nem elégíti ki minden igényünket, választhatunk több fizetős rendszer közül is. Ezek a rendszerek a vírus- és kémprogram elleni védelmen túl különböző extra biztonsági szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint pl. személyes adataink védelme, veszélyes e-mailek szűrése.

AVG

AVG

Az AVG az egyik legnépszerűbb vírusirtó szoftver. A számítógépen található vírusokat és egyéb kártevőket gyorsan és hatékonyan detektálja. A megtalált rosszindulatú szoftvereket eltávolíthatjuk vagy karanténba helyezhetjük.

Avira

Avira

Az Avira ingyenes vírusirtója mellett fizetős megoldásokat is kínál. Hivatalos weboldalukon az egyszerű vírus- és kémprogram elleni védelemtől a teljeskörű, e-mail és internetes biztonsági rendszerekig minden megtalálható és megvásárolható.

BitDefender

BitDefender

A BitDefender rendszerei között az egyszerű vírusirtótól a komplex, teljes védelmet nyújtó rendszerekig mindent megtalálhatunk. Magánszemélyek és cégek számára is kínálnak licenceket. Vásárlás előtt az ingyenes verzió kipróbálásával meggyőződhetünk a rendszer hatékonyságáról.

Comodo

Comodo

A Comodo hivatalos weboldalán magánszemélyként és óriásvállalatként is találhatunk megfontolásra érdemes biztonságtechnológiai ajánlatokat. Vírusok és kémprogramok, valamint egyéb kártevők elleni védelem, tűzfal, személyes adatok védelme... Vásárlás előtt kipróbálhatjuk a fejlesztő ingyenes szoftvereit is.

Eset Nod32 50% kedvezménnyel!

Eset Nod32 50% kedvezménnyel!

Az Eset termékeit nálunk 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg amennyiben rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal. Feltételekről érdeklődjön honlapunkon. Az Eset termékei kiváló védelmet nyújtanak a vírusok ellen, mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára. Az eset termékeivel védhetjük, számítógépünket, notebookunkat, táblagépünket, de még okostelefonunkat is. Az Eset Nod32 Antivírus különböző operációs rendszerekre is elérhetők, nem csak windowsra, de linuxra és Mac-re is.

F-Prot

F-Prot

Kedvező árú vírusirtók Windows, Linux, BSD és Solaris operációs rendszerekre. Heurisztika alapú vírusdetektáció, e-mail védelem, automatizált fájlrendszer védelem, és sok más, fejlett funkció jellemzi. Vásárlás előtt ingyenes próbaverzió segítségével győződhetünk meg a rendszer hatékonyságáról.

F-Secure

F-Secure

Kedvező ár/érték arányú vírusirtókat, adatvédelmi rendszereket, teljes körű védelmi rendszereket és egyéb biztonsági szoftvereket találhatunk az F-Secure weboldalán. Vásárlás előtt kipróbálhatunk néhány ingyenes szoftvert, vagy online szkennelhetjük a számítógépünket.

Hirdetés
iAntiVirus - fizetős verzió

iAntiVirus - fizetős verzió

Az iAntiVirus hatékony védelmet nyújt Mac OS X operációs rendszerrel szerelt számítógépünk számára a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb kártékony programokkal szemben. A fizetős verziót csak akkor érdemes megvásárolni, ha szeretnénk telefonos támogatásban is részesülni, illetve ha céges keretek között szeretnénk felhasználni a szoftvert.

Kaspersky

Kaspersky

A Kaspersky rendszerei között kiváló ár/érték arányú biztonsági rendszereket találhatunk Windows, Mac és egyéb operációs rendszerekre. Vásárlás előtt meggyőződhetünk a szoftverek hatékonyságáról, ha letöltjük az ingyenes próbaverziót.

McAfee

McAfee

A McAfee teljeskörű biztonsági rendszereket, vírusirtólat. adatvédelmi rendszereket és egyéb biztonságtechnológiai szoftvereket kínál. Hivatalos weboldalukon magánszemélyként és vállalkozóként egyaránt megtalálhatjuk a számunkra ideális megoldást.

Nod32

Nod32

Az Eset Nod32 egy megbízható, gyors és felhasználóbarát vírusirtó. A honlapon magánszemélyek és nagyvállalatok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális megoldást. Ha szeretnénk vásárlás előtt kipróbálni a rendszert, ingyenesen letölthetjük a 30 napos próbaverziót.

Nod32 és Eset Smart Sercurity

Nod32 és Eset Smart Sercurity

Látogasd meg a Nod32 Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Nod32 Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Nod32 Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Nod32 Security megoldások a nod32-antivirus.hu oldalon. Nod32 szoftverek teljes választéka, ingyenes Nod32 vírusirtó letöltés. Megoldások: Eset Smart Security, Eset Nod32 Antivirus, Nod32, Eset Mobil Antivirus. 30 napos próbaverzióval

NOD32 vírusirtó

NOD32 vírusirtó

A díjnyertes ESET NOD 32 Antivirus program magabiztos védelmet nyújt az interneten előforduló károkozók minden fajtája ellen. A kéretlen reklámprogramok, trójaik, vírusok, férgek és egyéb kémprogramok ellen biztos megoldást kínál. Proaktív módon képes elejét venni a problémáknak, anélkül, hogy az Ön számítógépe lassulna. A program könnyen telepíthető és magyar nyelven is elérhető. További részletekért keresse fel weboldalunkat.

Norton

Norton

A Norton kiváló védelmi rendszereket kínál, az egyszerű vírusirtótól a komplex és minden igényt kielégítő, teljes körű védelmi rendszerekig. Az oldalon egy táblázat segítségével pontosan összehasonlíthatjuk a különböző csomagok képességeit. Vásárlás előtt kipróbálhatjuk az ingyenes próbaverziókat is.

Panda Online

Panda Online

Látogasd meg a Panda Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Panda Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Panda Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender.

Tuti menü