Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fizetős vírusírtók képes leírás: Panda - VirusBuster [2. oldal]
részletek »

Fizetős vírusírtók: Panda - VirusBuster [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Fizetős vírusírtók
Keresés
Találatok száma - 24 db
Panda Security

Panda Security

A Panda Security hivatalos oldalán letölthetjük ingyenes vírusirtójukat, ingyenesen ellenőrizhetjük számítógépünket, vagy ha még nagyobb biztonságban szeretnénk érezni magunkat, választhatunk rengeteg fizetős szolgáltatás/szoftver közül.

PC Tools - Internet Security

PC Tools - Internet Security

A PC Tools - Internet Security teljes körű védelmet nyújt számítógépünk számára. Tartalmaz vírusirtót, kémprogramok elleni védelmet és tűzfalat is. Komponensei külön is megvásárolhatók. Vásárlás előtt ingyenesen kipróbálhatjuk.

Sophos Hungary (NewCo Trading Kft)

Sophos Hungary (NewCo Trading Kft)

A Sophos termékek magyarországi forgalmazója. Főleg cégeknek szánt vírusirtókkal, végpont védelemmel foglalkoznak. Ingyenes termékeik is vannak. Mobilos vírusvédelemmel is foglalkoznak, Androidra, iPhonera egyaránt. A Support több, mint kielégítő, rengeteget segítettek az optimális megoldás kialakításában. És a Sophos termékeket bemutatni sem kell, mert az évek során már eleget bizonyítottak a hatékonyságukkal. Rengeteg termékkel, megoldással foglalkoznak, bármekkora cégnek tudnak az igényeiknek megfelelő biztonságot nyújtani. Érződik a cégen, hogy szakemberek dolgoznak a háttérben, minden precíz és pontos. A weboldaluk áttekinthetősége, tisztasága és látványvilága pedig külön dicséretet érdemel.

Spyware Doctor

Spyware Doctor

A PC Tools - Spyware Doctor megfelelő védelmet nyújt a kémprogramok ellen. Néhány kiemelt tulajdonság: kedvező ár, pénzvisszafizetési garancia, ingyenes támogatás... Figyelem: ez a szoftver nem véd a különböző vírusok ellen, kizárólag kémprogramokra specializálódott alkalmazás!

TrendMicro - HouseCall

TrendMicro - HouseCall

Kisebb és nagyobb cégek, valamint magánszemélyek részére kínálnak különböző biztonsági szoftvereket. Az egyszerű vírusirtótól a komplex, teljes körű védelmet nyújtó rendszerekig mindent megtalálhatunk. Vásárlás előtt az ingyenesen letölthető próbaverziók segítségével kipróbálhatjuk a programokat bevetés közben.

Vipre

Vipre

A Vipre vírusirtót, tűzfalat és teljes körű védelmi rendszereket kínál magánszemélye és cégek részére. Rendszereik a kedvező ár mellett a gyors működésre helyezik a hangsúlyt. Vásárlás előtt kipróbálhatjuk az ingyenes próbaverziót.

VirusBuster

VirusBuster

A VirusBuster magánszemélyek és cégek számára kínál antivírus, tűzfal, kémprogramok és egyéb kártevők elleni védelmet nyújtó szoftvereket, vagy akár teljes körű védelmi rendszereket. Vásárlás előtt kipróbálhatjuk az ingyenes próbaverziókat.

Tuti menü