Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes vírusírtók képes leírás - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu
részletek »

Ingyenes vírusírtók - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Ingyenes vírusírtók
Keresés
Találatok száma - 13 db
Avast! Free edition

Avast! Free edition

Az Avast vírusírtó ingyenesen letölthető verziója, amely valós idejű védelmet nyújt Windows alapú számítógépednek a vírusok és kémprogramok ellen. Automatikusan frissülő vírusadatbázisával egyszerűen naprakészen tartható.

Avg Free

Avg Free

Alapszintű megoldás vírusok, férgek, trójai programok és kémprogramok ellen. Az AVG Free egyedi szolgáltatása a LinkScanner, amely megvizsgálja a megnyitni kívánt weboldalakat, mielőtt meglátogatnánk azokat. Magyar nyelvű felülettel rendelkezik.

Avira AntiVir Personal

Avira AntiVir Personal

Az Avira AntiVir Personal teljeskörű és valós idejű védelmet nyújt vírusok, trójaiak, férgek és kémprogramok ellen. A szoftver személyes haszánlatra ingyenes. Automatikus frissítéssel segít naprakészen tartani a vírusdefiníciós adatbázist, ezáltal a legújabb vírusokat is megtalálja.

BitDefender - ingyenes változat

BitDefender - ingyenes változat

A BitDefender ingyenes változata magas szintű védelmet nyújt számítógépünk számára a különböző vírusok, kémprogramok és egyéb kártevők ellen. Detektálja és eltávolítja ill. karanténba zárja a fertőzött programokat. A szkennelést jobb klikkel is elvégezhetjük egy adott fájlra, de ütemezhetjük az egész számítógép vagy a számítógép egy részének vizsgálatát is.

ClamTK

ClamTK

A nagyszerű ClamAV motorra épülő ClamTK egy nyílt forráskódú, ingyenes vírusirtó Linux rendszerekre. Maga a ClamTK gyakorlatilag egy felhasználói felület a motorhoz. Képes felismerni a különböző vírusokat, kémprogramokat, férgeket és egyéb rossz indulatú szoftvereket. Valós idejű védelmet nem biztosít, a szkennelést manuálisan kell elvégezni vagy ütemezni.

ClamWin

ClamWin

A ClamWin egy Windows rendszerek alatt használható, nyílt forráskódú vírusirtó, amely a ClamAV motorra épül. Nem tartalmaz valós idejű védelmet, ennek köszönhetően kezdő felhasználók számára nem ajánlott, gyakorlott és kellően türelmes felhasználók számára viszont előnyös, mert megfelelő használat mellett magas szintű biztonságot nyújt, mégsem használ túlzottan sok erőforrást. A vírusdefiníciós adatbázisát automatikusan frissíti.

Comodo AntiVirus

Comodo AntiVirus

A Comodo AntiVirus egy ingyenesen letölthető vírusirtó, mely hatékonyan detektálja és eltávolítja a vírusokat, trójai szoftvereket, kémprogramokat és egyéb kártevőket. Kínál néhány behatolás-megelőzési szolgáltatást is.

iAntiVirus (Mac OS X)

iAntiVirus (Mac OS X)

Hatékony és ingyenes, teljeskörű védelem a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb rosszindulatú szoftverekkel szemben Mac OS X felhasználók számára. A személyes használatra ingyenes verzió kizárólag a terméktámogatással kapcsolatban múlja alul a fizetős verziót.

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

A Microsoft Security Essentials telepítésével egy egyszerűen használható és hatékonyan működő védelmi rendszert tudhatunk magunkénak. A csomag tartalmaz vírusokkal és kémprogramokkal, valamint egyéb kártékony programokkal szembeni védelmet, és rengeteg egyéb biztonsági eszközt. A hatalmas tudással rendelkező szoftver kellően magas színvonalú védelmet nyújt, igaz, meglehetősen erőforrásigényes, azaz érezhetően lassítja számítógépünknek. Főleg eredeti Windows operációs rendszert használó, biztonságtechnológiai kérdésekben kevésbé jártas felhasználóknak ajánlott.

Hirdetés
Panda Cloud

Panda Cloud

A Panda Cloud egy kiváló ingyenes vírusírtó program, amely valós idejű védelmet nyújt. Egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy a szkennelést nem az adott számítógépen végzi, hanem egy távoli szerveren. Ezáltal nem a mi számítógépünk erőforrásait használja, tehát lényegesen gyorsabb működést biztosít.

PC Tools - Firewall Plus

PC Tools - Firewall Plus

A PC Tools - Firewall Plus segítségével egyszerűen megvédhetjük számítógépünket a hackertámadások ellen. Hatékonyan detektálja és blokkolja az azonosítatlan felhasználók csatlakozási kísérleteit, és ellenőrzés alatt tartja programjaink hálózati kommunikációját. Vásárlás előtt megvizsgálhatjuk működés közben, ha letöltjük az ingyenes próbaverziót.

PC Tools AntiVirus

PC Tools AntiVirus

A PC Tools ingyenes vírusirtó szoftvere valós idejű védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb rosszindulatú szoftverekkel szemben. Az alapszintű szolgáltatásokon kívül néhány extrát is nyújt, mint a Search Defender vagy a File Guard technológiák. Gyorsan és teljesen automatikusan frissíti magát, ezáltal mindig naprakész.

ThreatFire

ThreatFire

A ThreatFire hihetetlen mértékben fokozza már meglévő vírusirtónk hatékonyságát. Hatékonysága főleg azoknál az antivírusoknál mutatkozik meg, amelyek nem tartalmaznak valós idejű védelmet, vagy amelyeknél nincs intelligens viselkedésfigyelési szolgáltatás. Ez a szoftver ugyanis a kártevőket viselkedésük alapján elemzi, és próbálja kiszűrni a gyanús programokat. Ezzel a megoldással olyan vírusok és egyéb kártékony szoftverek ellen is védett lehet számítógépünk, amelyeket a vírusirtók még nem is ismernek.

Tuti menü