Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenesen kipróbálható antivírusok képes leírás - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu
részletek »

Ingyenesen kipróbálható antivírusok - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Ingyenesen kipróbálható antivírusok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Comodo - ingyenesen kipróbálható vírusirtók

Comodo - ingyenesen kipróbálható vírusirtók

A Comodo hivatalos weboldalán magánszemélyként és óriásvállalatként is találhatunk megfontolásra érdemes biztonságtechnológiai ajánlatokat. Vásárlás előtt nem árthat, ha letöltjük az ingyenesen kipróbálható verziókat.

F-Prot - kipróbálható verziók

F-Prot - kipróbálható verziók

Az F-Prot kedvező árú védelmi rendszereket kínál magánszemélyek és cégek számára. Amennyiben nem vagyunk biztosak a rendszerek hatékonyságában, az ingyenesen próbaverzió telepítése és tesztelése segíthet ebben a fontos döntésben.

F-Secure trial verziók

F-Secure trial verziók

A megfelelő vírusirtó kiválasztása alapvető fontosságú a vírusok elleni védelem szempontjából. Az F-Secure rendszereit vásárlás előtt ingyenesen kipróbálhatjuk, és meggyőződhetünk azok hatékony működéséről.

Kaspersky - trial verzió

Kaspersky - trial verzió

A Kaspersky professzionális vírusirtó szoftvereit vásárlás előtt kipróbálhatjuk, ha letöltjük a 30 napos trial verziót. Alapos tesztelés, esetleg más rendszerek kipróbálható verzióival történő összehasonlítás után sokkal könnyebb meghozni a megfelelő döntést.

McAfee - trial verziók

McAfee - trial verziók

A McAfee oldalán található vírusirtók és védelmi rendszerek kipróbálható verzióinak letöltésével és telepítésével meggyőződhetünk a rendszerek hatákonyságáról. A legtöbb termék próbaverziója 30 napig használható. A letöltés előtt néhány személyes adatot is meg kell adni.

Nod32 - trial

Nod32 - trial

Ezen az oldalon letölthetjük a Nod32 professzionális vírusirtó és teljes körű védelmi rendszerek 30 napos próbaverzióit, ezáltal vásárlá előtt meggyőződhetünk a rendszerek hatékonyságáról, összehasonlíthatjuk más szoftverekkel.

Norton - próbaverziók

Norton - próbaverziók

Ezen az oldalon a Norton rendszerek ingyenesen letölthető és 30 napig ingyenesen használható trial verzióit találhatjuk meg. Alapos tesztelés után könnyebben hozhatunk megfelelő döntést az ideális vírusirtó kiválasztásakor.

TrustPort Antivirus (Hungary)

TrustPort Antivirus (Hungary)

A TrustPort a.s. meghatározó szereplője az IT biztonsági piacnak, köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú tűzfal és egyedülálló dupla motoros antivírus programjának. Világszerte számos díj és elismerés bizonyítja a TrustPort programok eredményességét,melyek kiváló teljesítménnyel és egyszerű használhatósággal párosulnak.

Tuti menü