Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vírusírtó, biztonsági rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Vírusírtó, biztonsági rendszerek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
A trójai programokról

A trójai programokról

A trójai programok elleni védekezés fontos, mert ezen szoftverek használata manapság igen elterjedt a hackerek és crackerek köreiben. Igaz, a legtöbb vírusirtó képes észleni őket, ennek ellenére a hatásos védelem érdekében nem árt, ha tisztában vagyunk a fogalommal. Ezért lehet érdemes elolvasni ezt a cikket.

A vírusokról

A vírusokról

A számítógépes vírusok működése hasonlít az élővilágban megfigyelhető vírus viselkedéséhez, mely az élő sejtekbe hatol be, hogy önmaga másolatait előállíthassa. Ha egy számítógépes vírus kerül egy másik programba, akkor ezt fertőződésnek nevezzük. A vírus csupán egyike a rosszindulatú szoftverek (malware) számos típusának...

Agnitum Outpost

Agnitum Outpost

Az Agnitum magyar nyelvű oldalán megismerhetjük, összehasonlíthatjuk, kipróbálhatjuk és meg is vásárolhatjuk az aktuális védelmi rendszereket, vírusirtókat, tűzfalakat. Magánszemélyek és óriásvállalatok egyaránt megtalálhatják azt a megoldást, amellyel informatikai rendszereiket a lehető legnagyobb biztonságban tudhatják.

Antivírus blog

Antivírus blog

Antivírus blog - a vírusok varázslatos világa. Vírus, kémprogram, rootkit? Tudja meg, hogy kerülje el őket, vagy mit tegyen, ha megfertőződött számítógépe. Eérdekességek, esetek, hírek, részletek, képek, vélemények a hazai és külföldi vírustámadásokról, számítógépeink biztonságáról.

Antivirus software review

Antivirus software review

Ezen az oldalon több, mint 20 kereskedelmi forgalomban kapható vírusirtót hasonlíthatunk össze. A lehető legjobb döntés érdekében a táblázat rengeteg paraméter alapján osztályozza a biztonsági rendszereket.

Átalakuló weboldallal lopnak adatokat

Átalakuló weboldallal lopnak adatokat

Átalakuló weboldallal lophatnak adatokat - A Firefox egyik vezető fejlesztője újfajta támadási lehetőségre hívja fel a figyelmet. A támadó először beeteti a felhasználót, és csak később tereli hamis weboldalra. A böngésző kiszűrheti a hamis weboldalakat.

AV-Test

AV-Test

Az AV-Test egy németországi székhelyű, vírusirtók, adatvédelmi rendszerek és egyéb IT biztonsági szoftverek tesztelésével foglalkozó, független kutatóintézet. Minden évben több, mint 2500 tesztet publikálnak.

Avast!

Avast!

Amennyiben az Avast! ingyenes vírusirtó nem elégíti ki minden igényünket, választhatunk több fizetős rendszer közül is. Ezek a rendszerek a vírus- és kémprogram elleni védelmen túl különböző extra biztonsági szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint pl. személyes adataink védelme, veszélyes e-mailek szűrése.

Avast! Free edition

Avast! Free edition

Az Avast vírusírtó ingyenesen letölthető verziója, amely valós idejű védelmet nyújt Windows alapú számítógépednek a vírusok és kémprogramok ellen. Automatikusan frissülő vírusadatbázisával egyszerűen naprakészen tartható.

Hirdetés
Avast! online szkenner

Avast! online szkenner

Az Avast! Online Scanner segítségével egyszerűen ellenőrizhetjük fájljaink biztonságosságát. Egyszerűen csak fel kell tölteni a fájlt, megadni a captcha kódot, és máris meggyőződhetünk fájlunk vírusmentességéről. Az online víruskereső motor a legfrissebb vírusdefiníciós adatbázis segítségével végzi a vizsgálatot.

AVG

AVG

Az AVG az egyik legnépszerűbb vírusirtó szoftver. A számítógépen található vírusokat és egyéb kártevőket gyorsan és hatékonyan detektálja. A megtalált rosszindulatú szoftvereket eltávolíthatjuk vagy karanténba helyezhetjük.

Avg Free

Avg Free

Alapszintű megoldás vírusok, férgek, trójai programok és kémprogramok ellen. Az AVG Free egyedi szolgáltatása a LinkScanner, amely megvizsgálja a megnyitni kívánt weboldalakat, mielőtt meglátogatnánk azokat. Magyar nyelvű felülettel rendelkezik.

Avira

Avira

Az Avira ingyenes vírusirtója mellett fizetős megoldásokat is kínál. Hivatalos weboldalukon az egyszerű vírus- és kémprogram elleni védelemtől a teljeskörű, e-mail és internetes biztonsági rendszerekig minden megtalálható és megvásárolható.

Avira AntiVir Personal

Avira AntiVir Personal

Az Avira AntiVir Personal teljeskörű és valós idejű védelmet nyújt vírusok, trójaiak, férgek és kémprogramok ellen. A szoftver személyes haszánlatra ingyenes. Automatikus frissítéssel segít naprakészen tartani a vírusdefiníciós adatbázist, ezáltal a legújabb vírusokat is megtalálja.

BitDefender

BitDefender

A BitDefender rendszerei között az egyszerű vírusirtótól a komplex, teljes védelmet nyújtó rendszerekig mindent megtalálhatunk. Magánszemélyek és cégek számára is kínálnak licenceket. Vásárlás előtt az ingyenes verzió kipróbálásával meggyőződhetünk a rendszer hatékonyságáról.

BitDefender - ingyenes változat

BitDefender - ingyenes változat

A BitDefender ingyenes változata magas szintű védelmet nyújt számítógépünk számára a különböző vírusok, kémprogramok és egyéb kártevők ellen. Detektálja és eltávolítja ill. karanténba zárja a fertőzött programokat. A szkennelést jobb klikkel is elvégezhetjük egy adott fájlra, de ütemezhetjük az egész számítógép vagy a számítógép egy részének vizsgálatát is.

BitDefender Online Scanner

BitDefender Online Scanner

A BitDefender díjnyertes motorját használó online vírus- és kémprogram elhárító rendszer. Kevesebb, mint 60 másodperc alatt analizálja a rendszert, miközben nem lassítja le a számítógépet. Csak Windows rendszerek alatt működik.

Tuti menü