Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vírusírtó, biztonsági rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bitport - F Secure [2. oldal]
részletek »

Vírusírtó, biztonsági rendszerek képes leírás: Bitport - F Secure [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Bitport - biztonság

Bitport - biztonság

A Bitport üzleti infokommunikációs portál célja, hogy a gazdasági élet szereplőinek - legyenek azok nagyvállalatok, kormányzati szervezetek döntéshozói, vagy éppen kisvállalkozók - közérthető formában vigyen hírt az IT-ben rejlő lehetőségekről.

Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF

Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF

Biztonsági rés nélkül is veszélyes a PDF - Az elterjedt dokumentumformátum specifikációja lehetővé teszi idegen programok futtatását a PDF-olvasókban. A szakemberek online olvasóprogramokat ajánlanak.

Biztonságos internet

Biztonságos internet

A CERT-Hungary Központ kiemelt feladatának tekinti az Internet magyarországi felhasználóinak biztonsági tudatosságának fokozását és az Internet biztonságos használatának elősegítését, ezért indította el a biztonságosinternet.hu portált. A biztonságosinternet portálon közzétett információk magyar változata a német BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) szervezet és a Puskás Tivadar Közalapítvány által üzemeltetett CERT-Hungary Központ kooperációjának eredményeként jött létre.

Biztonságportál

Biztonságportál

A hatásos vírusvédelem egyik alapja, hogy a legfrissebb biztonságtechnológiai eseményekre a lehető leggyorsabban kell reagálni. Gyakran létfontosságú lehet, hogy időben értesüljünk például egy vírusirtó motor hiányosságáról, vagy egy új vírus megjelenéséről. A Biztonságportál rendszeres látogatásával erre adódik lehetőségünk.

CA Threat Scanner

CA Threat Scanner

A CA Threat Scanner egy ActiveX Plugin segítségével analizálja számítógépünket, és felderíti az esetleges vírusokat, kémprogramokat és egyéb kártékony szoftvereket. A rendszer csak Internet Explorer 5.0 -val, vagy ennél újabb verzióval működik.

CheckVir

CheckVir

A CheckVir független antivírus tesztelési projekt eredményeként megbízható és pontos, magyar nyelvű teszteredmények alapján választhatjuk ki a legjobb vírusirtót. A tesztelés, minősítés során a legfontosabb alapelvünk, hogy megfeleljünk az AMTSO (Anti-Malware Testing Standards Organization) ajánlásainak.

ClamTK

ClamTK

A nagyszerű ClamAV motorra épülő ClamTK egy nyílt forráskódú, ingyenes vírusirtó Linux rendszerekre. Maga a ClamTK gyakorlatilag egy felhasználói felület a motorhoz. Képes felismerni a különböző vírusokat, kémprogramokat, férgeket és egyéb rossz indulatú szoftvereket. Valós idejű védelmet nem biztosít, a szkennelést manuálisan kell elvégezni vagy ütemezni.

ClamWin

ClamWin

A ClamWin egy Windows rendszerek alatt használható, nyílt forráskódú vírusirtó, amely a ClamAV motorra épül. Nem tartalmaz valós idejű védelmet, ennek köszönhetően kezdő felhasználók számára nem ajánlott, gyakorlott és kellően türelmes felhasználók számára viszont előnyös, mert megfelelő használat mellett magas szintű biztonságot nyújt, mégsem használ túlzottan sok erőforrást. A vírusdefiníciós adatbázisát automatikusan frissíti.

Comodo

Comodo

A Comodo hivatalos weboldalán magánszemélyként és óriásvállalatként is találhatunk megfontolásra érdemes biztonságtechnológiai ajánlatokat. Vírusok és kémprogramok, valamint egyéb kártevők elleni védelem, tűzfal, személyes adatok védelme... Vásárlás előtt kipróbálhatjuk a fejlesztő ingyenes szoftvereit is.

Hirdetés
Comodo - ingyenesen kipróbálható vírusirtók

Comodo - ingyenesen kipróbálható vírusirtók

A Comodo hivatalos weboldalán magánszemélyként és óriásvállalatként is találhatunk megfontolásra érdemes biztonságtechnológiai ajánlatokat. Vásárlás előtt nem árthat, ha letöltjük az ingyenesen kipróbálható verziókat.

Comodo AntiVirus

Comodo AntiVirus

A Comodo AntiVirus egy ingyenesen letölthető vírusirtó, mely hatékonyan detektálja és eltávolítja a vírusokat, trójai szoftvereket, kémprogramokat és egyéb kártevőket. Kínál néhány behatolás-megelőzési szolgáltatást is.

Eset Nod32 50% kedvezménnyel!

Eset Nod32 50% kedvezménnyel!

Az Eset termékeit nálunk 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg amennyiben rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal. Feltételekről érdeklődjön honlapunkon. Az Eset termékei kiváló védelmet nyújtanak a vírusok ellen, mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára. Az eset termékeivel védhetjük, számítógépünket, notebookunkat, táblagépünket, de még okostelefonunkat is. Az Eset Nod32 Antivírus különböző operációs rendszerekre is elérhetők, nem csak windowsra, de linuxra és Mac-re is.

F-Prot

F-Prot

Kedvező árú vírusirtók Windows, Linux, BSD és Solaris operációs rendszerekre. Heurisztika alapú vírusdetektáció, e-mail védelem, automatizált fájlrendszer védelem, és sok más, fejlett funkció jellemzi. Vásárlás előtt ingyenes próbaverzió segítségével győződhetünk meg a rendszer hatékonyságáról.

F-Prot - kipróbálható verziók

F-Prot - kipróbálható verziók

Az F-Prot kedvező árú védelmi rendszereket kínál magánszemélyek és cégek számára. Amennyiben nem vagyunk biztosak a rendszerek hatékonyságában, az ingyenesen próbaverzió telepítése és tesztelése segíthet ebben a fontos döntésben.

F-Secure

F-Secure

Kedvező ár/érték arányú vírusirtókat, adatvédelmi rendszereket, teljes körű védelmi rendszereket és egyéb biztonsági szoftvereket találhatunk az F-Secure weboldalán. Vásárlás előtt kipróbálhatunk néhány ingyenes szoftvert, vagy online szkennelhetjük a számítógépünket.

F-Secure Online

F-Secure Online

Az F-Secure online víruskereső felderíti a számítógépen található vírusokat és kémprogramokat. A magyar nyelv kiválasztása után el kell fogadni a licencfeltételeket, majd az 'Ellenőrzés futtatása' gombra kell kattintani. Ezt követően megjelenhet egy felugró Java ablak. Ezt engedélyezni kell. Az ellenőrzés futtatásához a legújabb Java Runtime Environment és a JavaScript engedélyezése szükséges.

F-Secure trial verziók

F-Secure trial verziók

A megfelelő vírusirtó kiválasztása alapvető fontosságú a vírusok elleni védelem szempontjából. Az F-Secure rendszereit vásárlás előtt ingyenesen kipróbálhatjuk, és meggyőződhetünk azok hatékony működéséről.

Tuti menü