Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vírusírtó, biztonsági rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: FortiClient - Nod32 [3. oldal]
részletek »

Vírusírtó, biztonsági rendszerek képes leírás: FortiClient - Nod32 [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
FortiClient - online

FortiClient - online

Ezen az oldalon egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetjük fájljainkat. A rendszer a FortiClient víruskereső motor használatával detektálja a vírusokat és egyéb kártékony programokat. A maximálisan feltölthető fájlméret 1MB.

Housecall - Online

Housecall - Online

A HouseCall segítségével ingyenesen ellenőrizhetjük számítógépünket. Gyorsan azonosítja és eltávolítja a vírusokat, kémprogramokat és egyéb kártevőket. A rendszer egy letöltött program futtatásával működik, így teljes mértékben böngészőfüggetlen.

iAntiVirus (Mac OS X)

iAntiVirus (Mac OS X)

Hatékony és ingyenes, teljeskörű védelem a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb rosszindulatú szoftverekkel szemben Mac OS X felhasználók számára. A személyes használatra ingyenes verzió kizárólag a terméktámogatással kapcsolatban múlja alul a fizetős verziót.

iAntiVirus - fizetős verzió

iAntiVirus - fizetős verzió

Az iAntiVirus hatékony védelmet nyújt Mac OS X operációs rendszerrel szerelt számítógépünk számára a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb kártékony programokkal szemben. A fizetős verziót csak akkor érdemes megvásárolni, ha szeretnénk telefonos támogatásban is részesülni, illetve ha céges keretek között szeretnénk felhasználni a szoftvert.

Index - Vírusirtók a város felett

Index - Vírusirtók a város felett

Inxex - Tech - Vírusirtók a város felett - Az Eset pozsonyi központjában a szakértők érthetetlen karaktersorozatból olvassák ki, hogy melyik vírus milyen károkat okoz. Tanulmányúton jártunk a vállalatnál.

IT biztonságról érthetően

IT biztonságról érthetően

Ezzel a weboldallal segítséget szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik mindennapjaik során szoros kapcsoltba kerültek a számítógép és az Internet használatával, és akár ismerős vagy a sajtó révén próbáltak tájékozódni, avagy rosszabb esetben talán saját maguk kárán tapasztalták meg az Internet veszélyeit.

Jotti

Jotti

Ingyenes online víruskereső, amely a feltöltött fájlok vírusmentességét vizsgálja. A rendszer rengeteg víruskereső motort támogat, szinte minden nagyobb fejlesztő terméke megtalálható a repertoárban. A maximális fájlméret 20 MB.

Kaspersky

Kaspersky

A Kaspersky rendszerei között kiváló ár/érték arányú biztonsági rendszereket találhatunk Windows, Mac és egyéb operációs rendszerekre. Vásárlás előtt meggyőződhetünk a szoftverek hatékonyságáról, ha letöltjük az ingyenes próbaverziót.

Kaspersky - trial verzió

Kaspersky - trial verzió

A Kaspersky professzionális vírusirtó szoftvereit vásárlás előtt kipróbálhatjuk, ha letöltjük a 30 napos trial verziót. Alapos tesztelés, esetleg más rendszerek kipróbálható verzióival történő összehasonlítás után sokkal könnyebb meghozni a megfelelő döntést.

Hirdetés
Kik a hackerek?

Kik a hackerek?

Kik azok a hackerek, mivel foglalkoznak, és milyen célból? Kit nevezünk script kiddie -nek? Mi a vírus, és mit jelent a 'trójai program' kifejezés? Ezekkel az érdekes és fontos témákkal foglalkozik ez a cikk.

McAfee

McAfee

A McAfee teljeskörű biztonsági rendszereket, vírusirtólat. adatvédelmi rendszereket és egyéb biztonságtechnológiai szoftvereket kínál. Hivatalos weboldalukon magánszemélyként és vállalkozóként egyaránt megtalálhatjuk a számunkra ideális megoldást.

McAfee - trial verziók

McAfee - trial verziók

A McAfee oldalán található vírusirtók és védelmi rendszerek kipróbálható verzióinak letöltésével és telepítésével meggyőződhetünk a rendszerek hatákonyságáról. A legtöbb termék próbaverziója 30 napig használható. A letöltés előtt néhány személyes adatot is meg kell adni.

McAfee FreeScan

McAfee FreeScan

A McAfee FreeScan detektálja a számítógépen található vírusokat a legfrissebb vírusadatbázis alapján. A rendszer a McAfee VirusScan motoron alapul. A rendszer találat esetén további linkeket szolgáltat, amelyek segítenek elhárítani a problémát.

Mi a vírusirtó?

Mi a vírusirtó?

Mi a vírusirtó? Többek között erre a kérdésre ad választ ez a cikk, valamint bemutatja a vírusirtók működésének alapelveit, típusait. Érdekes olvasmány lehet kezdő és akár haladó felhasználók számára is.

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

A Microsoft Security Essentials telepítésével egy egyszerűen használható és hatékonyan működő védelmi rendszert tudhatunk magunkénak. A csomag tartalmaz vírusokkal és kémprogramokkal, valamint egyéb kártékony programokkal szembeni védelmet, és rengeteg egyéb biztonsági eszközt. A hatalmas tudással rendelkező szoftver kellően magas színvonalú védelmet nyújt, igaz, meglehetősen erőforrásigényes, azaz érezhetően lassítja számítógépünknek. Főleg eredeti Windows operációs rendszert használó, biztonságtechnológiai kérdésekben kevésbé jártas felhasználóknak ajánlott.

Nod32

Nod32

Az Eset Nod32 egy megbízható, gyors és felhasználóbarát vírusirtó. A honlapon magánszemélyek és nagyvállalatok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális megoldást. Ha szeretnénk vásárlás előtt kipróbálni a rendszert, ingyenesen letölthetjük a 30 napos próbaverziót.

Nod32 - trial

Nod32 - trial

Ezen az oldalon letölthetjük a Nod32 professzionális vírusirtó és teljes körű védelmi rendszerek 30 napos próbaverzióit, ezáltal vásárlá előtt meggyőződhetünk a rendszerek hatékonyságáról, összehasonlíthatjuk más szoftverekkel.

Tuti menü