Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vírusírtó, biztonsági rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nod32 - Spyware [4. oldal]
részletek »

Vírusírtó, biztonsági rendszerek képes leírás: Nod32 - Spyware [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Nod32 és Eset Smart Sercurity

Nod32 és Eset Smart Sercurity

Látogasd meg a Nod32 Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Nod32 Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Nod32 Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Nod32 Security megoldások a nod32-antivirus.hu oldalon. Nod32 szoftverek teljes választéka, ingyenes Nod32 vírusirtó letöltés. Megoldások: Eset Smart Security, Eset Nod32 Antivirus, Nod32, Eset Mobil Antivirus. 30 napos próbaverzióval

NOD32 Online

NOD32 Online

A NOD32 Online vírusellenőrzés segítségével ingyenes vizsgálatot végezhetünk számítógépünkön a vírusirtó szoftver telepítése nélkül. A megfelelő opciók kiválasztása esetén a talált vírusokat el is távolíthatjuk. Csak Windows operációs rendszerek használata esetén működik.

NOD32 vírusirtó

NOD32 vírusirtó

A díjnyertes ESET NOD 32 Antivirus program magabiztos védelmet nyújt az interneten előforduló károkozók minden fajtája ellen. A kéretlen reklámprogramok, trójaik, vírusok, férgek és egyéb kémprogramok ellen biztos megoldást kínál. Proaktív módon képes elejét venni a problémáknak, anélkül, hogy az Ön számítógépe lassulna. A program könnyen telepíthető és magyar nyelven is elérhető. További részletekért keresse fel weboldalunkat.

Norton

Norton

A Norton kiváló védelmi rendszereket kínál, az egyszerű vírusirtótól a komplex és minden igényt kielégítő, teljes körű védelmi rendszerekig. Az oldalon egy táblázat segítségével pontosan összehasonlíthatjuk a különböző csomagok képességeit. Vásárlás előtt kipróbálhatjuk az ingyenes próbaverziókat is.

Norton - próbaverziók

Norton - próbaverziók

Ezen az oldalon a Norton rendszerek ingyenesen letölthető és 30 napig ingyenesen használható trial verzióit találhatjuk meg. Alapos tesztelés után könnyebben hozhatunk megfelelő döntést az ideális vírusirtó kiválasztásakor.

Online Virus Scanner

Online Virus Scanner

Ingyenes szolgáltatás, melynek segítségével webcímek és feltöltött fájlok vírusmentességét vizsgálhatjuk. A vírusok detektálására öt különböző motort használ (F-PROT, AntiVir, BitDefender, AVG, ClamAV).

Online vírusirtás - Kockablog

Online vírusirtás - Kockablog

Mik azok az online vírusirtók? Hogyan működnek? Milyen előnyökkel és milyen hátrányokkal járhat a használatuk? Ezekre a fontos kérdésekre kaphatunk választ a blogbejegyzésből, valamint megismerkedhetünk néhány online vírusirtóval.

Panda - online

Panda - online

A népszerű Panda Security vírusirtó online változata detektálja a számítógépen található vírusokat és egyéb kártevőket. Egy ActiveX plugin segítségével működik, ezért használatához rendelkeznünk kell a megfelelő jogosultságokkal. Támogatott böngészők: Internet Explorer 6.0, Mozilla Firefox 1.5, és ezek újabb verziói.

Panda Cloud

Panda Cloud

A Panda Cloud egy kiváló ingyenes vírusírtó program, amely valós idejű védelmet nyújt. Egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy a szkennelést nem az adott számítógépen végzi, hanem egy távoli szerveren. Ezáltal nem a mi számítógépünk erőforrásait használja, tehát lényegesen gyorsabb működést biztosít.

Hirdetés
Panda Online

Panda Online

Látogasd meg a Panda Security vírusvédelmi termékek weboldalát,ahol számos hasznos információ mellett lehetőséged van letölteni az ingyenes ill. demó vírusirtókat, tesztelni a Panda Antivirus megoldásait, ill. megvásárolni bármelyik Panda Security terméket. Honlapunkon folyamatos antivirus akciókkal, nonprofit ill. oktatási kedvezményekkel várunk. Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender.

Panda Security

Panda Security

A Panda Security hivatalos oldalán letölthetjük ingyenes vírusirtójukat, ingyenesen ellenőrizhetjük számítógépünket, vagy ha még nagyobb biztonságban szeretnénk érezni magunkat, választhatunk rengeteg fizetős szolgáltatás/szoftver közül.

PC Tools - Firewall Plus

PC Tools - Firewall Plus

A PC Tools - Firewall Plus segítségével egyszerűen megvédhetjük számítógépünket a hackertámadások ellen. Hatékonyan detektálja és blokkolja az azonosítatlan felhasználók csatlakozási kísérleteit, és ellenőrzés alatt tartja programjaink hálózati kommunikációját. Vásárlás előtt megvizsgálhatjuk működés közben, ha letöltjük az ingyenes próbaverziót.

PC Tools - Internet Security

PC Tools - Internet Security

A PC Tools - Internet Security teljes körű védelmet nyújt számítógépünk számára. Tartalmaz vírusirtót, kémprogramok elleni védelmet és tűzfalat is. Komponensei külön is megvásárolhatók. Vásárlás előtt ingyenesen kipróbálhatjuk.

PC Tools AntiVirus

PC Tools AntiVirus

A PC Tools ingyenes vírusirtó szoftvere valós idejű védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb rosszindulatú szoftverekkel szemben. Az alapszintű szolgáltatásokon kívül néhány extrát is nyújt, mint a Search Defender vagy a File Guard technológiák. Gyorsan és teljesen automatikusan frissíti magát, ezáltal mindig naprakész.

PC World Online - Biztonság

PC World Online - Biztonság

A PC World Online biztonság rovatában értesülhetünk a legújabb védelmi rendszerek megjelenéséről, a legfrissebb vírusok terjedéséről, a neves vírusirtó minősítők legújabb tesztjeinek eredményeiről, érdekességekről és egyéb fontos dolgokról.

Sophos Hungary (NewCo Trading Kft)

Sophos Hungary (NewCo Trading Kft)

A Sophos termékek magyarországi forgalmazója. Főleg cégeknek szánt vírusirtókkal, végpont védelemmel foglalkoznak. Ingyenes termékeik is vannak. Mobilos vírusvédelemmel is foglalkoznak, Androidra, iPhonera egyaránt. A Support több, mint kielégítő, rengeteget segítettek az optimális megoldás kialakításában. És a Sophos termékeket bemutatni sem kell, mert az évek során már eleget bizonyítottak a hatékonyságukkal. Rengeteg termékkel, megoldással foglalkoznak, bármekkora cégnek tudnak az igényeiknek megfelelő biztonságot nyújtani. Érződik a cégen, hogy szakemberek dolgoznak a háttérben, minden precíz és pontos. A weboldaluk áttekinthetősége, tisztasága és látványvilága pedig külön dicséretet érdemel.

Spyware Doctor

Spyware Doctor

A PC Tools - Spyware Doctor megfelelő védelmet nyújt a kémprogramok ellen. Néhány kiemelt tulajdonság: kedvező ár, pénzvisszafizetési garancia, ingyenes támogatás... Figyelem: ez a szoftver nem véd a különböző vírusok ellen, kizárólag kémprogramokra specializálódott alkalmazás!

Tuti menü