Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vírusírtó, biztonsági rendszerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Symantec - VirusTotal [5. oldal]
részletek »

Vírusírtó, biztonsági rendszerek képes leírás: Symantec - VirusTotal [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Symantec - Online biztonsági ellenőrzés

Symantec - Online biztonsági ellenőrzés

A Symantec Security Scan több szempontból ellenőrzi számítógépünket. Felderíti az azonosíthatatlan, veszélyes internetes kommunikációt folytató programokat és az ismert trojanokat, megvizsgfelderíti a trojanokat,álja a számítógépre telepített biztonsági szoftvereket és azok utolsó frissítésének dátumát.

Symantec - Online víruskeresés

Symantec - Online víruskeresés

A Symantec online víruskereső eszköze megvizsgálja számítógépünket, és felderíti az esetleges vírusokat, trojanokat és egyéb kártékony programokat. Az analizálás sajnos nem terjed ki a tömörített állományokra.

ThreatFire

ThreatFire

A ThreatFire hihetetlen mértékben fokozza már meglévő vírusirtónk hatékonyságát. Hatékonysága főleg azoknál az antivírusoknál mutatkozik meg, amelyek nem tartalmaznak valós idejű védelmet, vagy amelyeknél nincs intelligens viselkedésfigyelési szolgáltatás. Ez a szoftver ugyanis a kártevőket viselkedésük alapján elemzi, és próbálja kiszűrni a gyanús programokat. Ezzel a megoldással olyan vírusok és egyéb kártékony szoftverek ellen is védett lehet számítógépünk, amelyeket a vírusirtók még nem is ismernek.

TrendMicro - HouseCall

TrendMicro - HouseCall

Kisebb és nagyobb cégek, valamint magánszemélyek részére kínálnak különböző biztonsági szoftvereket. Az egyszerű vírusirtótól a komplex, teljes körű védelmet nyújtó rendszerekig mindent megtalálhatunk. Vásárlás előtt az ingyenesen letölthető próbaverziók segítségével kipróbálhatjuk a programokat bevetés közben.

TrustPort Antivirus (Hungary)

TrustPort Antivirus (Hungary)

A TrustPort a.s. meghatározó szereplője az IT biztonsági piacnak, köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú tűzfal és egyedülálló dupla motoros antivírus programjának. Világszerte számos díj és elismerés bizonyítja a TrustPort programok eredményességét,melyek kiváló teljesítménnyel és egyszerű használhatósággal párosulnak.

Vállalati adatvédelem oktató videó

Vállalati adatvédelem oktató videó

Az oldal célja, hogy minden kkv tudatában legyen annak, hogy milyen veszélyek leselkednek hálózatára illetve a hálózat munkaállomásain és szerverein tárolt kritikus adataira. Pld. hogyan fogadnánk, ha pályázati anyagunk a konkurencia kezébe kerülne? Természetesen magasabb szintű felkészültséget igényel a mai, rafinált behatolásokkal, visszaélésekkel szemben fellépni. Jó hír, hogy ezt a szintű biztonsági felkészültséget nem csak a nagyvállalatok, de már a kkv-k is megengedhetik maguknak. A vallalati-biztonsag.hu webhelyen található videó anyagok és védelmi rendszer segítségével megelőzhető a vállalati adatlopás, adatvesztés, adatszivárgás.

Vipre

Vipre

A Vipre vírusirtót, tűzfalat és teljes körű védelmi rendszereket kínál magánszemélye és cégek részére. Rendszereik a kedvező ár mellett a gyors működésre helyezik a hangsúlyt. Vásárlás előtt kipróbálhatjuk az ingyenes próbaverziót.

VirScan

VirScan

A VirScan segítségével egy perc alatt ellenőrizhetjük fájljaink vírusmentességét. A rendszer rengeteg motort támogat, valamint képes Zip/Rar archívumok kicsomagolására is, amennyiben azok jelszó nélküliek, vagy az 'infected' ill. 'virus' jelszavak valamelyikével védettek.

Virus Bulletin

Virus Bulletin

A Virus Bulletin oldalán rengeteg vírusirtó tesztet találhatunk. Tesztjeik a szakmában elismertnek számítanak. Egy kis angol tudás segítségével nagyban megkönnyíti a legmegfelelőbb antivírus kiválasztását.

Hirdetés
Virus File Scanner

Virus File Scanner

A Kaspersky Virus File Scanner segítségével nagy biztonság mellet, gyorsan ellenőrizhetjük fájljaink vírusmentességét. Egyszerűen csak ki kell választani a vizsgálandó fájlt, de arra figyelni kell, hogy csak egy megabyte -nál kisebb fájlokat tölthetünk fel.

Vírus Híradó

Vírus Híradó

Vírus Híradó - naprakész hírek az informatikai biztonság világából, gyakorlati tanácsok a vírusok, férgek, trójaiak, kémprogramok és egyéb számítógépes kártevők és kéretlen levelek elleni védekezéshez.

VirusBuster

VirusBuster

A VirusBuster magánszemélyek és cégek számára kínál antivírus, tűzfal, kémprogramok és egyéb kártevők elleni védelmet nyújtó szoftvereket, vagy akár teljes körű védelmi rendszereket. Vásárlás előtt kipróbálhatjuk az ingyenes próbaverziókat.

VirusChief

VirusChief

A VirusChief segítségével ingyenesen, egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetjük fájljaink vírusmentességét vírusirtó telepítése nélkül. A rendszer rengeteg neves antivírus motort támogat (ClamAV, Avira, AVG, VirusBuster, BitDefender, Avast, ...).

Víruskommandó

Víruskommandó

Elvesztél a vírusirtók tengerében vagy nem úgy működik a vírusirtód, mint kellene? Bizonytalan vagy? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, látogasd meg a VírusKommandó blogot! Vírusirtók titkai, megoldások, tippek, tudásbázis.

VirusOrg

VirusOrg

Ingyenes víruskereső szolgáltatás, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan kereshetünk vírusokat és egyéb kártevőket a feltöltött fájlokban. Rengeteg antivírus motort támogat, de sajnos - a szolgáltatás komoly népszerűsége miatt - gyakran túlterheltté válik a szerver.

VírusOrszág blog

VírusOrszág blog

A biztonságról menedzsment oldalról. A blog olvasásával vírusvédelemmel kapcsolatos híreket, érdekességeket, vírusirtók összehasonlításával kapcsolatos bejegyzéseket olvashatunk. A VírusOrszág szerzője Sándor Zsolttól, a Panda Security ügyvezetője.

VirusTotal

VirusTotal

Ingyenes szolgáltatás, melynek segítségével feltöltött fájlok vagy url -ek biztonságosságát vizsgálhatjuk. Feltöltés esetén a maximális fájlméret 20 MB, és lehetőségünk van titkosított csatornán keresztüli kommunikációra is. A rendszer különböző motorok segítségével deríti fel a vírusokat és egyéb kártékony szoftvereket.

Tuti menü