Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online víruskeresők képes leírás - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu
részletek »

Online víruskeresők - Vírusírtó, biztonsági rendszerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: virusirto.tlap.hu » Online víruskeresők
Keresés
Találatok száma - 20 db
Avast! online szkenner

Avast! online szkenner

Az Avast! Online Scanner segítségével egyszerűen ellenőrizhetjük fájljaink biztonságosságát. Egyszerűen csak fel kell tölteni a fájlt, megadni a captcha kódot, és máris meggyőződhetünk fájlunk vírusmentességéről. Az online víruskereső motor a legfrissebb vírusdefiníciós adatbázis segítségével végzi a vizsgálatot.

BitDefender Online Scanner

BitDefender Online Scanner

A BitDefender díjnyertes motorját használó online vírus- és kémprogram elhárító rendszer. Kevesebb, mint 60 másodperc alatt analizálja a rendszert, miközben nem lassítja le a számítógépet. Csak Windows rendszerek alatt működik.

CA Threat Scanner

CA Threat Scanner

A CA Threat Scanner egy ActiveX Plugin segítségével analizálja számítógépünket, és felderíti az esetleges vírusokat, kémprogramokat és egyéb kártékony szoftvereket. A rendszer csak Internet Explorer 5.0 -val, vagy ennél újabb verzióval működik.

F-Secure Online

F-Secure Online

Az F-Secure online víruskereső felderíti a számítógépen található vírusokat és kémprogramokat. A magyar nyelv kiválasztása után el kell fogadni a licencfeltételeket, majd az 'Ellenőrzés futtatása' gombra kell kattintani. Ezt követően megjelenhet egy felugró Java ablak. Ezt engedélyezni kell. Az ellenőrzés futtatásához a legújabb Java Runtime Environment és a JavaScript engedélyezése szükséges.

FortiClient - online

FortiClient - online

Ezen az oldalon egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetjük fájljainkat. A rendszer a FortiClient víruskereső motor használatával detektálja a vírusokat és egyéb kártékony programokat. A maximálisan feltölthető fájlméret 1MB.

Housecall - Online

Housecall - Online

A HouseCall segítségével ingyenesen ellenőrizhetjük számítógépünket. Gyorsan azonosítja és eltávolítja a vírusokat, kémprogramokat és egyéb kártevőket. A rendszer egy letöltött program futtatásával működik, így teljes mértékben böngészőfüggetlen.

Jotti

Jotti

Ingyenes online víruskereső, amely a feltöltött fájlok vírusmentességét vizsgálja. A rendszer rengeteg víruskereső motort támogat, szinte minden nagyobb fejlesztő terméke megtalálható a repertoárban. A maximális fájlméret 20 MB.

McAfee FreeScan

McAfee FreeScan

A McAfee FreeScan detektálja a számítógépen található vírusokat a legfrissebb vírusadatbázis alapján. A rendszer a McAfee VirusScan motoron alapul. A rendszer találat esetén további linkeket szolgáltat, amelyek segítenek elhárítani a problémát.

NOD32 Online

NOD32 Online

A NOD32 Online vírusellenőrzés segítségével ingyenes vizsgálatot végezhetünk számítógépünkön a vírusirtó szoftver telepítése nélkül. A megfelelő opciók kiválasztása esetén a talált vírusokat el is távolíthatjuk. Csak Windows operációs rendszerek használata esetén működik.

Hirdetés
Online Virus Scanner

Online Virus Scanner

Ingyenes szolgáltatás, melynek segítségével webcímek és feltöltött fájlok vírusmentességét vizsgálhatjuk. A vírusok detektálására öt különböző motort használ (F-PROT, AntiVir, BitDefender, AVG, ClamAV).

Panda - online

Panda - online

A népszerű Panda Security vírusirtó online változata detektálja a számítógépen található vírusokat és egyéb kártevőket. Egy ActiveX plugin segítségével működik, ezért használatához rendelkeznünk kell a megfelelő jogosultságokkal. Támogatott böngészők: Internet Explorer 6.0, Mozilla Firefox 1.5, és ezek újabb verziói.

Symantec - Online biztonsági ellenőrzés

Symantec - Online biztonsági ellenőrzés

A Symantec Security Scan több szempontból ellenőrzi számítógépünket. Felderíti az azonosíthatatlan, veszélyes internetes kommunikációt folytató programokat és az ismert trojanokat, megvizsgfelderíti a trojanokat,álja a számítógépre telepített biztonsági szoftvereket és azok utolsó frissítésének dátumát.

Symantec - Online víruskeresés

Symantec - Online víruskeresés

A Symantec online víruskereső eszköze megvizsgálja számítógépünket, és felderíti az esetleges vírusokat, trojanokat és egyéb kártékony programokat. Az analizálás sajnos nem terjed ki a tömörített állományokra.

VirScan

VirScan

A VirScan segítségével egy perc alatt ellenőrizhetjük fájljaink vírusmentességét. A rendszer rengeteg motort támogat, valamint képes Zip/Rar archívumok kicsomagolására is, amennyiben azok jelszó nélküliek, vagy az 'infected' ill. 'virus' jelszavak valamelyikével védettek.

Virus File Scanner

Virus File Scanner

A Kaspersky Virus File Scanner segítségével nagy biztonság mellet, gyorsan ellenőrizhetjük fájljaink vírusmentességét. Egyszerűen csak ki kell választani a vizsgálandó fájlt, de arra figyelni kell, hogy csak egy megabyte -nál kisebb fájlokat tölthetünk fel.

VirusChief

VirusChief

A VirusChief segítségével ingyenesen, egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetjük fájljaink vírusmentességét vírusirtó telepítése nélkül. A rendszer rengeteg neves antivírus motort támogat (ClamAV, Avira, AVG, VirusBuster, BitDefender, Avast, ...).

VirusOrg

VirusOrg

Ingyenes víruskereső szolgáltatás, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan kereshetünk vírusokat és egyéb kártevőket a feltöltött fájlokban. Rengeteg antivírus motort támogat, de sajnos - a szolgáltatás komoly népszerűsége miatt - gyakran túlterheltté válik a szerver.

Tuti menü